Gölkent Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, Yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Olaylara geniş açıdan bakabilen, Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Atatürkçü, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini, Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek becerileri kazanmalarını, Gelişen teknolojiyi kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: uluslararası minikler eskrim Bayan flöre dalında okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden Mehlika Fırat ikinci olarak; hem ülkemizi hem de okulumuzu gururlandırmıştır.

Saatler: SABAH: 08:20 - 11:40 ÖĞLEDEN SONRA: 12:50: - 15:20
Isınma: DOĞAL GAZ
Sportif Etkinlikler: MASA TENİSİ KURSU
Bilimsel Etkinlikler: STEM ATÖLYESİ, KODLAMA EĞİTİMİ
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 2204,TÜBİTAK 4006, E-TWİNİNG

WEB - https://golkentoo.meb.k12.tr

Adres - MİMAR SİNAN MAHALLESİ, 2. ETAP TOKİ KONUTLARI, Gölbaşı/ADIYAMAN

Yerleşim Yeri - 2. ETAP TOKİ KONUTLARI

Adres - MİMAR SİNAN MAHALLESİ, 2. ETAP TOKİ KONUTLARI, Gölbaşı/ADIYAMAN

Ulaşım ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARI, TOKİ SERVİSİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE 2. ETAP TOKİ KONUTLARI İÇERİSİNDE BULUNMAKTADIR. ADIYAMAN İL MERKEZİNE 60 KM UZAKLIKTADIR.