Okulumuz Öğrencileri, Ünlü Yazar Sıddık Yurtsever İle Uzaktan Bağlantı Yoluyla Buluştu

Okulumuz, öğrencilere edebiyat dünyasının kapılarını aralayan özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu etkinlik kapsamında öğrencilerimiz, ünlü yazar Sıddık Yurtsever ile uzaktan bağlantı kurarak onunla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Sıddık Yurtsever'in eserleriyle tanınan öğrencilerimiz, yazarın eserlerini inceleme ve yazarın yazma süreci hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. Uzaktan bağlantı yöntemiyle gerçekleştirilen bu etkinlik, öğrencilerimize edebiyat dünyasının içinden bir deneyim sunmayı amaçladı.

24.04.2024 30

Etkinlik sırasında öğrenciler, Sıddık Yurtsever'e eserleriyle ilgili merak ettikleri soruları sordular ve yazarın yanıtlarıyla onun düşünce dünyasını daha yakından tanıma fırsatı buldular. Ayrıca yazar, yazma süreci hakkında tecrübelerini ve önerilerini paylaşarak öğrencilere yazma konusunda ilham verdi.

Okulumuz yönetimi, bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin edebiyatla olan bağını güçlendirdiğine inanıyor ve bu tür etkinliklerin düzenlenmesine devam edeceklerini belirtti.

Öğrencilerimiz, Sıddık Yurtsever ile gerçekleştirdikleri bu özel buluşmanın ardından daha fazla edebi eser keşfetme ve yaratıcı yazma becerilerini geliştirme konusunda motive oldular.

Okulumuz, öğrencilerin farklı sanat ve kültür alanlarıyla etkileşimde bulunmalarını sağlayarak onların kişisel ve akademik gelişimine katkıda bulunmaya devam edecektir.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024